SSD Harde schijf

Over het product

Is uw (laptop)computer eigenlijk toe aan vervanging of is uw systeem de laatste tijd een stuk langzamer geworden? Dan is een upgrade naar een nieuwe SSD harde schijf een uitkomst.

Wat is een SSD?

Een SSD is dé vervanger van de traditionele harde schijf, een SSD heeft een lees/schrijf snelheid van 500MB/s, een traditionele schijf heeft een snelheid van ongeveer 30MB/s. Ook heeft de SSD geen draaiende onderdelen hierdoor is de SSD schokbestendig en gaat dus vele malen langer mee dan de traditionele harde schijf.

Op de harde schijf worden alle bestanden opgeslagen zoals foto’s, documenten, mails en nog veel meer. Hierdoor is het van essentieel belang dat u een harde schijf heeft die tegen een stootje kan. De standaard SSD is 256GB groot en past in zowel een computer als in een laptop.

Uw systeem start vele malen sneller op, waardoor u zelfs van uw verouderde computer/ laptop een supersnelle machine kunt maken. Het voordeel is dat wij alle bestanden en data exact overzetten op de plek waar u het vroeger ook had staan. Voor u veranderd er dus niks aan de werkwijze van de laptop of computer, echter is deze uiteraard wel vele malen sneller geworden!

Bestel nu voor slechts: 259,95

Inclusief:

– Het ophalen en terugbrengen van uw laptop of computer
– Het vervangen van de harde schijf
– Het overzetten van uw bestanden/programma’s naar de nieuwe SSD harde schijf

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

SSD harde schijf

BESTEL SSD HARDE SCHIJF

Prijs: €259,95