Toont alle 14 resultaten

** BLACK FRIDAY DEAL**
Allround Desktop nu met gratis smartwatch!

749.95

Deze desktop, op maat gemaakt voor u “By MAH” met alleen de beste en snelste onderdelen!

Deze desktop is geschikt voor alledaags zwaar gebruik en speciaal afgestemd voor u! Met deze computer kunt u ongestoord mailen, internetten, online tv kijken, spelletjes spelen etc. Ook leveren wij bij deze computer 2 jaar on-site garantie. Deze unieke service zorgt ervoor dat indien er een hardwarematig probleem is, Monteur aan Huis kosteloos bij u thuis komt om het apparaat te repareren dan wel te vervangen!

** BLACK FRIDAY DEAL**
Allround laptop nu met gratis smartwatch!

719.95

Met deze 15.6 inch laptop kunt u moeiteloos aan de slag met uw email en internet, het online kijken van youtube en live TV  en met bijvoorbeeld het bewerken van foto’s. Door het lichte gewicht van de laptop kunt u hem gemakkelijk meenemen en overal gebruiken, met de prestatie van een desktop! Op deze laptop leveren wij gratis 2 jaar on-site garantie. Deze unieke service zorgt ervoor dat indien er een hardwarematig probleem is, Monteur aan Huis kosteloos bij u thuis komt om het apparaat te repareren dan wel te vervangen!

** BLACK FRIDAY DEAL**
ULTRA Desktop nu met gratis smartwatch!

1,249.95

Deze desktop, op maat gemaakt voor u “By MAH” met alleen de beste onderdelen!

Deze desktop is geschikt voor alledaags gebruik en speciaal afgestemd voor u! Met deze computer kunt u ongestoord mailen, internetten, online tv kijken etc. Ook leveren wij bij deze computer 3 jaar on-site garantie. Deze unieke service zorgt ervoor dat indien er een hardwarematig probleem is, Monteur aan Huis kosteloos bij u thuis komt om het apparaat te repareren dan wel te vervangen!

** BLACK FRIDAY DEAL**
ULTRA laptop nu met gratis smartwatch!

1,249.95

Met deze 15.6 inch KRACHTPATSER laptop kunt u moeiteloos aan de slag met uw email en internet, het online kijken van YouTube en live TV, en met bijvoorbeeld het bewerken van foto’s. Door het lichte gewicht van de laptop kunt u hem gemakkelijk meenemen en overal gebruiken, met de prestatie van een desktop! Op deze laptop leveren wij gratis 3 jaar on-site garantie. Deze unieke service zorgt ervoor dat indien er een hardwarematig probleem is, Monteur aan Huis kosteloos bij u thuis komt om het apparaat te repareren dan wel te vervangen!

Bullguard Anti-virus 2018

Bullguard Anti-virus 2018

69.95

Bullguard Internet Security, beschermd uw systeem op het hoogste niveau. Dit product zorgt ervoor dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken op virussen, spyware en alle overige ongewenste activiteiten op uw systeem.

Computer Buddies Premium Membership

Computer Buddies Premium Membership

120.00

Heeft u vaker hulp nodig van een Computer Buddy? Dan is een abonnement bij Computer Buddies voor u heel voordelig.

Als abonnee profiteert u namelijk van onbeperkt de Buddy op afstand-service, 2 keer gratis de Buddy op locatie-service (max. 45 min.) én regelmatig diverse abonnee-acties. Hoe vaak er ook iets misgaat met uw laptop of computer: uw Buddy lost het voor u op!

Nero BackItUp 2018

Nero BackItUp 2018

49.95

De nieuwste versie van dit programma (Nero BackItUp pro 2018) zorgt er voor dat er dagelijks automatische back-ups gemaakt worden, zonder dat u er naar om hoeft te kijken.

 

 

Nero TuneItUp

Nero TuneItUp

59.95

Met dit softwarepakket, Nero TuneItUp PRO, kunnen we zowel toekomstige als actuele problemen afzonderlijk oplossen of allemaal in een keer repareren.