Resultaat 1–16 van de 20 resultaten wordt getoond

Bullguard Anti-virus 2018

Bullguard Anti-virus 2018

69.95

Bullguard Internet Security, beschermd uw systeem op het hoogste niveau. Dit product zorgt ervoor dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken op virussen, spyware en alle overige ongewenste activiteiten op uw systeem.

Computer Buddies Premium Membership

Computer Buddies Premium Membership

120.00

Heeft u vaker hulp nodig van een Computer Buddy? Dan is een abonnement bij Computer Buddies voor u heel voordelig.

Als abonnee profiteert u namelijk van onbeperkt de Buddy op afstand-service, 2 keer gratis de Buddy op locatie-service (max. 45 min.) én regelmatig diverse abonnee-acties. Hoe vaak er ook iets misgaat met uw laptop of computer: uw Buddy lost het voor u op!

Internet Desktop - 20% KortingInternet Desktop - 20% Korting

Internet Desktop

719.95

Door de jarenlange ervaring omtrent computers, heeft Computer Buddies een systeem samengesteld die past in de behoefte van onze klanten.

Internetten, E-mailen, Documenten bewerken en nog veel meer mogelijkheden met deze desktop. Bovendien krijgt u ook nog twee jaar aan huis garantie. Dit betekend bij een hardwarematig defect dat wij kosteloos aan huis komen om het probleem te verhelpen.

Uiteraard kan het ook voorkomen dat dit apparaat niet voldoet aan uw wensen. Omdat wij al onze systemen zelf samen stellen kunnen wij altijd een passend systeem aanbieden. Ook hebben wij naast deze Internet Desktop ook een multimedia desktop, indien deze u meer aanspreekt klik dan hier voor meer informatie.

 

Internet laptop - 20% kortingInternet laptop - 20% korting

Internet laptop

719.95

Door de jaren lange ervaring omtrent computers, biedt Computer Buddies een laptop aan die past in de behoefte van onze klanten.

Internetten, E-mailen, Documenten bewerken en nog veel meer mogelijkheden met deze laptop. Bovendien krijgt u ook nog twee jaar aan huis garantie. Dit betekend bij een hardwarematig defect dat wij kosteloos aan huis komen om het probleem te verhelpen.

Uiteraard kan het ook voorkomen dat dit apparaat niet voldoet aan uw wensen. Ook hebben wij naast deze internet laptop ook een multimedia laptop, indien deze u meer aanspreekt klik dan hier voor meer informatie.

Multimedia Desktop - 20% KortingMultimedia Desktop - 20% Korting

Multimedia Desktop

1,149.95

De multimedia desktop is speciaal ontworpen voor de klanten die meer willen dan onze standaard internet desktop . Door de supersnelle i5 processor en het 8GB DDR4 geheugen kunt op supersnel en tegelijkertijd meerdere programma’s uitvoeren. Dit systeem is uitermate geschikt voor gamen, video/foto-bewerking, films kijken en ga zo maar door.

Op dit systeem zit twee jaar garantie aan huis. Deze unieke service zorgt ervoor dat indien er een hardware matig probleem is, Computer Buddies kosteloos bij u thuis komt om het apparaat te repareren dan wel niet te vervangen!

Multimedia laptop - 20% kortingMultimedia laptop - 20% korting

Multimedia laptop

1,149.95

Deze Multimedia laptop is uitermate geschikt voor de zwaardere taken. Ten opzichte van de internet laptop is de processor sneller, meer geheugen en een hogere resolutie.

Hierdoor kunt u optimaal genieten van de beste films en series. Ook video/foto bewerking is geen probleem voor deze super snelle laptop. Door de 240GB SSD staat de laptop binnen enkele seconde aan en worden alle programma’s vele malen sneller uitgevoerd.

 

 

Nero BackItUp 2018

Nero BackItUp 2018

49.95

De nieuwste versie van dit programma (Nero BackItUp pro 2018) zorgt er voor dat er dagelijks automatische back-ups gemaakt worden, zonder dat u er naar om hoeft te kijken.

 

 

Nero TuneItUp

Nero TuneItUp

59.95

Met dit softwarepakket, Nero TuneItUp PRO, kunnen we zowel toekomstige als actuele problemen afzonderlijk oplossen of allemaal in een keer repareren.